0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 11:00, in limita capacitatii de productie. Producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

23
feb.

Mic-dejun in familia MamaPan

Ca sa-si sarbatoreasca ziua de nastere cum stie cel mai bine – hranind sanatos trupuri si suflete, MamaPan si-a chemat prietenii din presa si blogosfera la un mic-dejun delicios
gazduit de Chef Parade (Metropolis Center, Bucuresti). Intr-un decor amenajat ca pentru o masa intr-o mare familie, s-au impletit cele mai imbietoare arome de paine proaspata, placinta cu
mere, dovleac si varza murata, cozonaci, saratele si fursecuri cu nuca, toate iesite de sub mainile pricepute ale brutareselor de la MamaPan. Acestea sunt mame singure sau mame cu mai mult de doi copii in intretinere, aflate in situatii dificile de viata.

Invitatii au gustat din bunatati si au ascultat povestile frumoase si emotionante ale Irinei Sorescu – presedinta executiva a CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate (organizatia
care a initiat afacerea) – despre cum s-a nascut ideea acestui proiect, MamaPan, despre intalnirea cu primele brutarese, despre primele incercari de copt paine din bucataria CPE, despre planurile pentru viitor. A fost un discurs cald si onest, intrerupt de cateva lacrimi la rememorarea momentelor de cumpana prin care a trecut proiectul pana sa ajunga sa prinda cu adevarat viața. Si, mai ales, a fost o poveste despre incercari, multa munca si, in final, despre pasiune si succes, care le-a mers la suflet celor ce au acceptat invitatia MamaPan.

Apoi, Corina Munteanu, responsabila de Calitate si Produs a afacerii, a vorbit despre beneficiile painii cu maia si despre cat de important este micul-dejun in schema nutritionala a unei zile; ea a aratat de ce painea sanatoasa este invinuita pe nedrept atunci cand este facuta responsabila pentru dereglarile de sanatate si indice de masa corporala. Iar Andrei Rosu, primul roman care a traversat inot Canalul Manecii si, totodata, primul sportiv vegetarian din lume care a reusit sa termine teribilul triatlon Arch 2 Arch dintre Londra si Paris, a povestit de ce a ales sa consume painea cu maia naturala. Si Gianina Corondan a trecut sa ne salute si sa guste din specialitatile MamaPan.

Inainte de plecare, invitatii au facut fotografii la cuptorul MamaPan – un panou special amenajat pentru aceasta ocazie – si au primit in dar un pachetel gustos pentru urmatoarele mic-dejunuri pe care le vor lua in familie. A fost o dimineata tihnita si plina de emotii frumoase, de caldura sufleteasca si gusturi delicioase insotite de povesti frumoase si pline de invataminte.

Sa ne fie de bine!