0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 20:00, le prelucram a doua zi si livram a treia zi (Luni-Vineri). Livram doar in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.

Proiect de economie sociala

In ultimii ani, in Romania, a inceput sa apara conceptul de intreprindere sociala, sustinut initial prin finantare guvernamentala sau europeana. Este vorba de afaceri care nu se ghideaza dupa legea profitului, ci au ca scop crearea de locuri de munca pentru persoane vulnerabile, stimuland folosirea unui potential lucrativ neglijat si impiedicand marginalizarea din punct de vedere social a celor aflati in situatii atipice sau de dificultate.

Este ceea ce facem si noi cu ajutorul brutariei MamaPan oferind locuri de munca mamelor singure sau a celor care au mai mult de doi copii in intretinere si se afla in situatii dificile de viata. Astfel, vrem sa producem o schimbare in viata comunitatii unde ne desfasuram activitatea, punand interesele acesteia inaintea preocuparii pentru profit sau acumulare de capital.
De aceea, folosim tot surplusul financiar obtinut prin vanzarea produselor noastre pentru indeplinirea acestei misiuni sociale pe care ne-am asumat-o: crearea de noi locuri de munca.

Proiectul MamaPan a luat nastere dupa ce am constatat ca un procent foarte scazut din mamele singure sau cu multi copii in intretinere reusesc sa-si gaseasca si sa pastreze un loc de munca din cauza situatiei lor familiale speciale. Astfel, ne-am indreptat atentia asupra acestui grup vulnerabil economic, cu risc semnificativ de marginalizare si excluziune sociala, oferindu-le locuri de munca platite cu salarii decente si un program de lucru care sa le permita sa dedice timp familiei.

In acelaşi timp, avem in vedere si caracteristica de afacere sustenabila a proiectului MamaPan prin respectarea standardelor de inalta calitate pentru produsele oferite comunitatii.
Suntem parte a unui proiect social, astfel incat performanta noastra se numara in locuri de munca, dar si in mentinerea la cote ridicate a respectului pentru angajatii nostri, pentru produsele pe care le facem si pentru cei care le cumpara.

ProiectdeEconomieSociala