0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, le prelucram dupa-amiaza si livram a doua zi (doar Luni-Vineri). Livram doar in Bucuresti: minim 50 RON si Ilfov: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.

Termeni si conditii

CUM COMAND?

Produsele MamaPan pot fi comandate in fiecare zi, de luni pana vineri utilizand formularul de comanda de pe site-ul www.mamapan.ro. Preluam comenzile pana la ora 12:00, le prelucram dupa-amiaza si le livram a doua zi, gratuit, doar la comenzile de minim 50 de ron. Nu livram in weekend, iar pentru comenzile cu livrare in Ilfov, comanda minima este de 100 ron.

Pasi pentru efectuarea unei comenzi:

 • Se acceseaza sectiunea Produse si comenzi din partea de sus a site-ului.
 • Selectati butonul: „Adauga in cos” pentru produsele dorite.
 • Selectati din dreapta sus butonul: „Contul meu”, pe urma bifati „Cos produse”.
 • Selectati modalitatea de livrare si apasati butonul „Finalizeaza comanda”.
 • Daca sunteti utilizator nou completati datele personale de livrare, selectati modalitatea de livrare si modalitatea de plata apoi bifati butonul: „Plaseaza comanda”.
 • Daca aveti observatii legate de orele de livrare sau produsele comandate puteti trece mentiunile in sectiunea de „Notite” din dreapta formularului de comanda.

 

MODALITATI DE LIVRARE

Livrare MamaPan: Livram doar comenzi de minim 50 de ron pentru Bucuresti si minim 100 de ron pentru Ilfov si imprejurimi. Comanda se livreaza gratuit.

Ridicare de la Parteneri: In cosul de cumparaturi puteti selecta Partenerul preferat pentru ridicarea produselor. In aceasta varianta livrarea se face gratuit indiferent de valoarea comenzii, pastrand aceleasi preturi afisate pe site.

Ridicare de la Fabrica (Drumetului nr. 2A): In formularul de comanda puteti selecta ridicarea produselor de la punctul de lucru din strada Drumetului nr. 2A, sector 3 (Ridicare fabrica). In aceasta varianta puteti ridica produsele gratuit indiferent de valoarea comenzii, pastrand aceleasi preturi afisate pe site. Atentie! Trebuie sa efectuati o comanda in prealabil pentru a putea ridica de la fabrica. Aici este punctul de lucru, insa nu tinem produse pe stoc.

 

MODALITATI DE PLATA

Comenzile se platesc cash la primirea produselor si veti primi un bon sau prin plata cu cardul pe site-ul nostru. In cazul in care doriti factura va rugam sa ne transmiteti informatiile la telefon: 0786 462 029, in sectiunea de „Notite” din formularul de comanda, sau pe e-mail la comenzi@mamapan.ro.

 

ANULAREA COMENZII

Deoarece folosim doar ingrediente naturale, produsele pe care le facem pentru comenzile cu livrare a doua zi se prelucreaza in intervalul 12:00-20:00. Anularea unei comenzi cu livrare a doua zi se poate face pana in ora 12:00, trimitand un mail la comenzi@mamapan.ro in care sa specificati numarul comenzii si mentiunea: Anulare.

 

RETURURI

Produsele care se dovedesc a fi neconforme, care au suferit modificari, abateri de la reteta sau au fost ambalate gresit pot fi returnate in 24 de ore. Trimiteti sesizarea pe adresa de e-mail contact@mamapan.ro sau la telefon: 0786 462 029, insotita de o poza relevanta. Un angajat MamaPan va va contacta pentru a solutiona sesizarea prin inlocuirea produsului. Deplasarea la adresa pentru tur/retur va fi efectuata gratuit de catre un angajat MamaPan.

 

SUGESTII / RECLAMATII

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@mamapan.ro sau la telefon: 0786 462 029, iar acestea vor fi solutionate la 24 de ore de la primire.

 

CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate beneficiaza de Autorizatie ANSVSA nr 3230 / 05.08.2015, Nr. operator date cu caracter personal 16566/03.05.2010. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.mamapan.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a CPE – Centrul Parteneriat pentru egalitate si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in sigurantă.

 

BENEFICII

Abonamente MamaPan cu reducere 10% la produse!

 • Abonament lunar 200 lei
  – Include 1 livrare/saptamana – tu alegi ziua de livrare din intervalul luni – vineri
  – 10% discount la preturile afisate pe site
 • Abonament lunar 500 lei
  – Include 2 livrari/saptamana – tu alegi zilele de livrare din intervalul luni – vineri
  – 10% discount la preturile afisate pe site

Cum poti beneficia de abonamentul lunar MamaPan?

 • Scrie-ne pe adresa de mail comenzi@mamapan.ro , spune-ne ce tip de abonament ai ales si care sunt datele tale de contact.
 • O colega de-a noastra te va contacta cu o zi inainte de ziua aleasa de livrare pentru a stabili produsele comandate.
 • Noi iti livram gratuit produsele comandate

Este important sa stii ca tu alegi ziua de livrare si ce produse iti doresti!

Nota: plata abonamentul se efectueaza la prima livrare din abonament, numerar catre colega noastra de la distributie sau prin OP in contul RO77INGB0000999906520253, deschis la ING.