PAINE INTERMEDIARA CU SEMINTE DE FLOAREA-SOARELUI
13.00lei
50% faina alba de grau, 50% faina integrala de grau, apa, sare, 5% maia naturala din faina integrala, 6% seminte crude de floarea-soarelui, 600 g.
Termen de valabilitate: 5 zile.
Valori nutritionale pentru 100 gr produs | |
calorii | 216 |
proteine | 7.34 |
lipide | 0.41 |
carbohidrati | 44 |
fibre | 12 |
Descriere
Painea intermediara e intens nutritiva si satioasa, furnizand organismului uman beneficiile nutritionale ale maialei, ale fainii integrale, dar si ale semintelor crude de floarea-soarelui. Semintele de floarea-soarelui cresc nivelul de energie, astfel incat noi o recomandam in special pentru micul-dejun, cea mai importanta masa a zilei.
Tot pentru micul-dejun merge ca unsa pe painea aceasta plina de energie si o salata de sfecla rosie cu usturoi si hrean, presarata, de asemenea, cu seminte.
Produs folosit in reteta: Salata de sfecla rosie.
Valori nutritionale pentru 100 gr produs | |
calorii | 216 |
proteine | 7.34 |
lipide | 0.41 |
carbohidrati | 44 |
fibre | 12 |
Informații suplimentare
Greutate | 600 g |
---|
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.